Menu Luk

HANDELSBETINGELSER FOR WEBSHOP

FORRETNINGS- OG KONTAKTOPLYSNINGER

Hjemmeside

www.enjoyme.dk

Firma oplysninger

MJS  Aps
CVR: 38051741

Kochsgade 140
5000 Odense, Danmark

Tlf.nr.: 93939344
Mail: info@enjoyme.dk

BESTILLING

På vores hjemmeside kan du se det fulde udvalg af varer og services, som vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forslag til forbedringer på webshoppen, vil vi gerne hører fra dig på vores mail, som du finder under vores kontaktoplysninger. Vi opdaterer løbende webshoppen med nye produkter, services og andre forbedringer.

Behandling af din ordre og leverance

Når vi modtager din ordre, går vi straks igang med at lave og pakke dine drikkelse mm. Derefter leveres de direkte til din dør. Når din ordre er klar til levering hæver vi pengene på dit betalingskort.

Ordrebekræftelse

Har du oprettet en profil i forbindelse med en bestilling, er det muligt at se dine tidligere ordre ved at logge ind på webshoppen. Du modtager altid en ordrebekræftelse på enten mail. Ved bestilling over telefon modtager du en ordrebekræftelse ved levering.

Regler for salg af tobak

Ifølge danske lovgivning må unge under 18 år ikke købe tobak. For at sikre at reglerne bliver overholdt, beder vi altid om at se legitimation hos modtageren. Hvis modtager ikke kan fremvise legitimation, eller er under 18 år vil bestillingen ikke blive udleveret og pengene ikke refunderet, da vi har udgifter til både administration, pakning og levering.

Det er naturligvis muligt at bestille vores snacks og andre produkter, som ikke tobak.

Rabatkode

Hvis du har en rabatkode, skal du indtaste den på vores webshop før din betaling gennemføres. Laver du en bestilling gennem telefon, skal du oplyse din rabatkode til vores personale. Det endelige beløb, der trækkes på din konto, er den samlede pris for din bestilling minus eventuel rabat.

Afbestilling

Ved afbestilling skal du kontakte vores personale på telefon hurtigst muligt på telefonnummer 93939344.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60 DKK.

Kvittering

Kvitteringen, der sendes via e-mail efter afsendelsen af varen, er også garantibeviset på den vare der er købt og bør udskrives og gemmes til brug for evt. ombytning, fortrydelse eller reklamation.

BETALING

På vores webshop modtager vi følgende betalingsmetoder:

  • Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Visa, Maestro.

Benytter du betalingskort på vores webshop, skal du indtaste dit kortnummer, udløbsmåned/år og kontrolcifre.

Kortoplysninger og sikkerhed

Når du handler hos os, behandles dine kortoplysninger af  Yourpay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for alle betalingskort og betalingsmetoder. Alle kortoplysninger behandles i krypteret form og håndteres i overensstemmelse med kort organisationernes regelsæt.

Priser

Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms og andre afgifter.

FORTRYDELSESRET, REKLAMATIONSRET OG TILBAGEBETALING

Vi garanterer dig at vores cocktails og snacks er friske og velsmagende. Hvis de ikke lever op til den forventede standard, eller der er sket en fejl i bestillingen, bedes du hurtigst muligt henvende dig til os på telefon. Hvis fejlen er vores, leverer vi en ny cocktail/snack. Skulle det ske, at vi pga. travlhed ikke har mulighed for at rette op på fejlen med en ny levering, tilbagebetaler vi naturligvis beløbet på det anvendte betalingskort.

Fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret på drikkevarer eller friske varer, som frugt eller tilberedt madvarer Jf. forbrugeraftalelovens §18 stk. 2 – og §7 stk. 2

LEVERINGSBETINGELSER OG FORSINKELSER

Fragt- og leveringsomkostninger

Vi levere til hele Danmark for 60 kr. jf. priser fra fragtselskaber for vægt op til 1 kg.

Bestilling uden for åbningstiderne

Bestiller du inden kl. 12.00 i hverdagene, kan pakken sendes samme dag. Udover dette, sendes pakken næstkommende dag.

DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Når du foretager en bestilling på vores webshop bruger vi dine persondata til at gennemføre og levere din ordre. Derudover gemmer vi dine oplysninger, så du ikke behøver at taste dem ind, hver gang du bestiller hos os. Vi sælger ikke dine persondata og deler dem kun med betroede samarbejdspartnere, hvor det giver mening. Google Analytics er en af de samarbejdspartnere vi deler persondata med. De hjælper os med at forstå hvordan vores kunder bruger vores webshop, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse. Du kan læse meget mere om, hvordan vi håndterer dine persondata i vores fortrolighedspolitik. Link til fortrolighedspolitik.

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?