Hurtig levering

Takeaway i Odense

Åbent alle dage 17:00 - 24:00

Hvordan køber du den bedste vandpibe?

Der er mange forskellige vandpiber på markedet, og det kan være svært at beslutte sig, første gang du køber en shisha. Der er gode grunde til at gå efter både design og funktionalitet, men det er vigtigt at sikre sig, at din første vandpibe virker optimalt og efter dine behov.

Træf det rette valg fra start

Hvilken vandpibe skal du købe?

Du vil gerne købe en ordentlig og flot vandpibe, men kender ikke markedet, eller hvad du præcis skal kigge efter. Hvad gør du? Hos Enjoyme.dk er vi eksperter i vandpiber og alt der hører med. Vi har lavet en guide til dig, der skal gøre det nemmere at købe din første shisha.

Der er en række faldgruber, du skal passe på ikke at havne i. Når du skal købe en god og holdbar vandpibe, skal du holde øje med 4 vigtige elementer: Højden på vandpiben, vasens størrelse og bredde, materialerne på slangen, og om design og funktionaliteten går hånd i hånd.

vandpibe i haven

Højden på din shisha

I langt de fleste tilfælde vil højden være en smagssag for den enkelte. De fleste foretrækker en vandpibe, der er mellem 70-80 cm, både på grund af performance og håndtering. I virkeligheden handler det om dit individuelle behov. Er du glad for at have din vandpibe med på farten, vil en mindre vandpibe være god til formålet. Skal du primært benytte dig af vandpiben det samme sted, vil en højere vandpibe være ideel.

En tommelfingerregel i forhold til performance er, at en højere vandpibe generelt performer bedre end en lavere. Det skyldes hovedsageligt, at en højere vandpibe er i stand til at producere og indeholde mere røg. Der findes dog mange mindre vandpiber, der stadig formår at producere en tilfredsstillende mængde røg. Se eventuelt denne Heavensent Cube Box 3.0, hvis du ønsker en lille, højt-performende vandpibe.

Vasens størrelse og bredde

Vasen er den nederste og mest essentielle del, når det kommer til vandpibens balance. Det er nemlig vasen, som de resterende komponenter balancerer på. Derfor er det vigtigt, at den har en tilpas stor bredde i forhold til stammens højde.

Det sørger for optimal balancefordeling. Du kan købe mange vandpiber med en alt for smal vase, der nemt vælter til stor gene for rygeren. En bredere vase er speciel vigtigt, hvis du regner med at bruge vandpibe udendørs på ujævnt underlag.

Tegning af vandpibe

En holdbar slange

Vandpibeslanger findes i mange forskellige materialer – det er dog ikke alle der lige gode. Vi anbefaler, at du benytter dig af en slange, der består af enten silikone eller plastik.

De er både fleksible og kan nemt rengøres efter brug. Hos Enjoyme.dk forhandler vi udelukkende silikone- og plastikslanger af netop denne årsag. Se vores udvalg af vandpibeslanger. De kan også købes separat mange steder til en relativt billig pris.

Design og funktionalitet

Vi ser ofte, at folk vælger vandpiber baseret på design, men det går ikke altid hånd i hånd med funktionaliteten. Du skal derfor være opmærksom på, hvad dit behov er.

Hvis du køber en vandpibe, som skal stå fremme som en dekoration, er design selvfølgelig vigtigt – og der findes utallige vandpiber med hver deres smukke og unikke designs. Find en vandpibe i en farvekombination, der stemmer overens med stilen i dit hjem. Find din helt unikke vandpibe i vores webshop.

vandpibe rør

Pris og behov

Hvad koster en vandpibe?

Som med alt andet, er det vigtigt at tage prisen i betragtning. Vandpiber fås nemlig i mange forskellige prisklasser. Kort fortalt får du, hvad du betaler for. I de fleste tilfælde, vil du opleve, at en dyrere vandpibe holder længere tid. Men du skal også tage den enkelte vandpibes formål i betragtning.

Som vi nævnte tidligere, er det ikke altid at design og funktionalitet går hånd i hånd. I nogle tilfælde vil designet trække prisen op, ikke funktionaliteten – og omvendt. Hvis du er på udkig efter en vandpibe, der skal benyttes regelmæssigt, er det værd at have dette in mente. Vi anbefaler, at du undersøger vandpiben, før du køber. Læs produktbeskrivelsen grundigt og de reviews, der typisk ligger tilgængeligt på nettet.

Hos Enjoyme.dk har vi vandpiber fra 250 kr. og op efter. Se hele vores sortiment i webshoppen.

Du kan både leje og købe vandpiber hos os

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?