Hurtig levering

Takeaway i Odense

Åbent alle dage 17:00 - 24:00

Shisha og drinks til døren - Enjoyme servicerer dit selskab

Vandpiber til fest og selskaber

Takeaway: Drinks og vandpiber

Udbringning i Odense

Udbringning af vandpiber og drinks til festen!
Hvis du ønsker at holde fest, hvortil der også skal tilbydes vandpiber og specielle drinks og cocktails til gæsterne, så er Enjoyme.dk lige det, du søger.

Vi tilbyder vandpibe- og drinks udbringning i Odense. Vi kommer med det antal vandpiber der ønskes og kan samtidig stille personale til rådighed til opblanding og serverings af drinks, såfremt dette ønskes.

Bestil hele vandpibepakken

Takeaway drinks og snacks til fest

Vandpiber, snacks og drinks til døren? Enjoyme tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra planlægningen til afvikling af selve arrangementet. Vi skræddersyer løsningen
til netop dit behov, uanset om det er til et privat eller firma arrangement.

Så bor du i Odense, og har brug for hjælp med
planlægning af arrangement med hygge og vandpiber, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Enjoyme.dk for yderligere information. Se vores kontaktinformationer her.

Book os til de store fester

Er du festarrangør eller serviceudlejer og mangler vandpiber til større events eller firmafester? Du kan booke store bestillinger hos Enjoyme.dk, hvor vi kan levere til hele landet efter aftale.

Tag en snak med os om dine muligheder for at få en ekspert ud til de store selskaber. Vi stiller op med vandpiber og masser af smagfuld tobak, der er af højeste kvalitet. Sammen kan vi planlægge rammerne, så alt bliver pakket, leveret og sat op, som du ønsker. 

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?