Menu Luk

Om os

Vores koncept

EnjoyMe.dk er et nyt onlinekoncept som er nemt og lige ved hånden. Konceptets formål er at gøre det så nemt og ligetil som muligt for vores kunder, at få leveret en rygeklar vandpibe til døren eller hvor end man måtte være.

For at fuldende servicen, sørges der selvfølgelig for at vandpiben leveres med tobak, kul og kultænder, så den kan nydes med det samme, uden unødvendigt bøvl. Udover vandpibelevering, tilbyder vi også levering af drinks, såsom sodavand, energidrik, cocktails og smoothies, så du får den perfekte oplevelse, og slipper for alt besværet.

Skal du holde fest, arrangement, fødselsdag eller noget helt fjerde, så kan du selvfølgelig altid regne med EnjoyMe! Vi bestræber os på at give dig den bedsteoplevelse, uanset om du sidder i Odense, Vejle, Århus eller en anden by i Danmark.

Læs mere om vores tilbud

Hvis du ønsker at holde fest, hvortil der også skal tilbydes
vandpiber og specielle drinks/cocktails til gæsterne, så er EnjoyMe lige det du søger.

Vi kommer med det antal vandpiber der ønskes, og kan
samtidig stille personale til rådighed, til opblanding og serverings af drinks, såfremt dette ønskes.

Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra
planlægningen til afvikling af selve arrangementet. Vi skræddersyer løsningen til netop dit behov, uanset om det er til et privat eller firma arrangement.

Så bor du i Odense, og har brug for hjælp med planlægning af arrangement med hygge og vandpiber, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos EnjoyMe.dk for yderligere information.

Selskaber

Besøg også vores vandpibe café her

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}