Hurtig levering

Takeaway i Odense

Åbent alle dage 17:00 - 24:00

Om Enjoyme

Køb og lej hos os

Billige vandpiber og gode tilbud

Enjoyme.dk er placeret i Odense, og vores ekspertise er vandpiber og alt der hører til. Vi vil gerne give vores kunder den bedste rygeoplevelse hver gang. 

Vi har oprettet et nyt onlinekoncept, som gør det nemt for vandpiberygere, da de både kan købe deres egen shisha i vores webshop eller leje en vandpibe gennem vores udlejning i Odense. Vi har skruet priserne i bund, både når du køber og lejer.

mand med vandpibe

Bestil vandpiber og alt der hører med

vandpibe i haven

Altid gode vandpibe-tilbud

Webshop og udlejning

Enjoyme.dk giver dig altid gode tilbud på vandpiber, og du bestemmer selv om du vil købe eller leje. 

Vores webshop er fyldt med eksklusive hookahs, og vi gør det nemt og hurtigt for vores kunder at købe de bedste vandpiber på markedet.

Vores udlejning bringer vandpiber til Odenses fester og selskaber. Vi leverer en rygeklar vandpibe med tobak, kul og kultænder. Vi leverer også drinks, sodavand, energidrik, cocktails og smoothies i Odense.

Besøg vores vandpibecafe i Odense

Enjoyme.dk har hovedsæde i Odense, hvor vi også driver Casablanca Lounge Cafe. Det er en hyggelig vandpibecafe i Odense centrum, som byder kunderne på en rig smagsoplevelse med den mest eksklusive tobak og vandpiber. Vores lounge cafe har også en masse andet på menuen til dem, der ikke ryger vandpibe.

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?