Menu Luk

En anderledes vandpibe webshop

Om Enjoyme.dk

Gode tilbud på vandpiber

Vanpibe webshop og udlejning

Enjoyme.dk er ikke bare en vandpibe webshop, men et helt nyt onlinekoncept, som er nemt og lige ved hånden. Vi leverer rygeklare vandpiber til dig, uanset om du køber eller lejer.

Vores webshop er fyldt med eksklusive hookahs, og vi gør det nemt og hurtigt for vores kunder at købe de bedste vandpiber på markedet.

Du kan leje billige vandpiber til fester og selskaber. For at fuldende servicen, sørger vi selvfølgelig for at vandpiben leveres med tobak, kul og kultænder, så den kan nydes med det samme, uden unødvendigt bøvl. Udover vandpibelevering, tilbyder vi også levering af drinks, såsom sodavand, energidrik, cocktails og smoothies, så du får den perfekte oplevelse, og slipper for alt besværet.

vandpibe levering
vandpibe hygge

Køb og lej hos os

Billige vandpiber og gode tilbud

Enjoyme.dk har billige vandpiber på menuen. Det betyder dog ikke at vi går på kompromis med kvaliteten. Faktisk, har vi nogle af markedets bedste vandpiber. Både når du køber og lejer, har vi skruet priserne i bund. Der kan være stor forskel på vandpibe-priser fra leverandører, mærker og funktioner. Hos Enjoyme.dk har vi de bedste vandpiber til de bedste priser og gør meget for at holde dem i bund.

Brug vores vandpibe webshop til dine fester

Vi har billige vandpiber, hvis du skal holde fest, arrangement eller fødselsdag. Enjoyme.dk ruller ud, når du og dine gæster vil forkæles med hookahs, drinks og snacks. Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse, uanset om du sidder i Odense, Vejle, København eller en anden by i Danmark. Er du i tvivl om vores vandpibe webshop kan bringe ud til din by? Kontakt os og tag en snak med os.

En vandpibebutik i Odense

Enjoyme.dk har hovedsæde i Odense, men bringer ud til store dele af Danmark. Lej en vandpibe i både Odense, Kolding, Esbjerg og København. Vores webshop leverer vandpiber og tilbehør til hele Danmark. Vores online vandpibebutik tilgodeser alle de kunder, som ikke har mulighed for at komme forbi vores hyggelige loungecafe, Casablanca i Odense. Vi oplevede at der kom større og større efterspørgsel på vandpiber ud af huset, og vi kan nu levere de bedste vandpiber til vores kunder.

Takeaway cocktails til døren

Vi leverer ikke kun billige vandpiber. Enjoyme.dk kører også ud med takeaway cocktails, drinks og snacks til fester og selskaber. Vi mixer specielle drinks til jer og laver dem, I ønsker.  Vores kombination af de bedste vandpiber og cocktails giver dig de bedste forudsætninger for en god aften. Det er nemt, billigt og du skal ikke røre en finger.

Hvis du har planer om store selskaber, kan Enjoyme.dk også stille et professionelt og venligt personale til rådighed, som blander og serverer cocktails og drinks, såfremt dette ønskes. Bor du i Odense og har brug for hjælp med planlægning af et arrangement? Vi stiller op med vandpiber, drinks og personale, så tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere information. Vi tilbyder professionel rådgivning og planlægningen til afvikling af selve arrangementet. Vi skræddersyer løsningen til dit behov, uanset om det er til et privat eller firmaarrangement.

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}