Hurtig levering

Takeaway i Odense

Åbent alle dage 17:00 - 24:00

Vandpibelevering til events og firmafester

Bestil vandpiber til større events

Enjoyme leverer vandpiber til store begivenheder i hele Danmark. Er du ved at planlægge årets firmafest eller lokale byfest og vil gerne tilbyde gæsterne andet end bare mad og drikke? Få Enjoyme med i planlægningen og bestil vores vandpiber som et af aftenens højdepunkter.

Vi har succes med at levere vandpiber og tilbehør til store begivenheder, hvor gæsterne får lov at prøve en masse eksotiske smagsvarianter. Det er et festligt indslag, som altid samler selskabet og skaber en hyggelig stemning. Det er nemt at booke os til dit næste event, og vi giver gerne gode råd, hvis du er i tvivl om booking, levering eller planlægningen.

Enjoyme som samarbejdspartner

Vi er eksperter i vandpiber og deler gerne vores viden inden for feltet. Hvis du er interesseret i at booke vores service, kan vi sammen aftale rammerne for udlejningen til dit event. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov og laver aftaler med festarrangører i hele landet. Når du bestiller, kan du forvente fleksible aftaler, hvor alt leveres til tiden.

Vi kommer gerne og afleverer vandpiberne inden start, så de står klar, når gæsterne ankommer. Vi kan også stille en ekspert til rådighed, der kommer med udvalget i løbet af aftenen og forklarer og fortæller om vandpiberne, så gæsterne får en sjov oplevelse, hvis de f.eks. ikke har røget før.

Vandpiber til hvor mange, hvornår og hvor længe?

Hvis du gerne vil leje vandpiber til dit næste event, så hjælper vi dig med hele processen. Det er de færreste festarrangører, der har professionel viden inden for verdenen af shisha, så det giver mening at hyre en ekspert. Vi kan både hjælpe før, efter og under dit arrangement, så du ikke skal stå med vandpiberne selv. Det er forskelligt, hvor stor erfaring folk har med at ryge, så det kan være en stor hjælp, når vores eksperter tager over.

Lad os hjælpe dig med at bestille vandpiber til festen. Der kan være mange spørgsmål til udlejningen, og det er vigtigt at planlægge det korrekt. Kontakt vores personale og få svar på alle dine spørgsmål. Hvor mange vandpiber skal du bruge til gæsterne? Hvor meget tobak bliver der røget? Hvordan stiller man vandpiben op, og hvor længe skal du leje produkterne? Vi har erfaring med disse typer udlejninger og baserer vores viden på tidligere events, vi har leveret til. 

Enjoyme.dk

Er du over 18 år ?