Adalya T-Brass Hookah Luksus

3.999,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Adalya T-Brass Hookah

ADALYA er et tyrkisk mærke, der er kendt verden over for sin tobak. Med essentielle smagsoplevelser som LOVE 66, HAWAII eller endda SWISS BONBON er ADALYA blevet et pionermærke inden for vandpibeindustrien.

T-BRASS vandpibe fra ATH ADALYA-mærket er ægte juveler. Helt fremstillet i Tyrkiet med en højde på 55 cm giver de et meget luksuriøst og elegant udseende og blander udseendet af en traditionel shisha med kvaliteten og finishen på en moderne shisha.

Dens boheme krystalvase er af meget høj kvalitet, mønstrene er håndlavede og forgyldt så det ligner en vandpibe som er fremstillet af 24 karat guld, hvilket forstærker den luksuriøse side af denne vandpibe. Ringen på vasen har en tætning og et skruegevind, fastgørelsen sker ved hjælp af et skruesystem, forseglingen sikrer en perfekt hermetik.

Dens messingkolonne af høj kvalitet vil være ideel, hvis du vil ryge en enkelt smag. Da messing er lavet af kobber, vil din søjle opsuge smag i modsætning til rustfrit stål, der ikke bevarer lugt.
ADALYA T-BRASS vandpibe leveres dog med et rustfrit stålrør, der skal placeres i søjlen. Takket være dette vil du være i stand til at ryge flere smagsoplevelser, uden at din kolonne bliver imprægneret med den forskellige tobak.

Stemplet har en aftagelig diffusor, der går fra et traditionelt tungt træk til et glattere og mere støjsvagt træk.

ADALYA T-BRASS vandpibe leveres uden slange og uden pejs. Et 14/5 stik og et ægthedscertifikat er inkluderet.