WD Hookah V1.0A – 3 – 1/2 – Yellow Black

800,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Med V1.0A – 3 – 1/2 – Yellow Black vandpiben fra producenten WD Hookah får du meget vandpibe for pengene. Denne kommer nemlig med en del egenskaber og kvaliteter, der adskiller den fra andre vandpiber på markedet.

Denne 36 centimeter høje vandpibe er fremstillet med et lukket vasesystem, samt en skruebar lyddæmper, så du har muligheden for at slippe for den unødvendige støj der kommer fra det boblende vand. Herudover følger der hele fire slangeadaptere med 18/8 snit med i købet, samt et 18/8 indvendigt snit til hovedadapteren, hvilket tillader montering af en molassefanger.

Vasen er fremstillet af robust og yderst holdbart krystalglas, der kan klare lidt af hvert. Vandpibestemmet er lavet af rustfrit stål, for at sikre den bedste og længste holdbarhed. Til slut skal designet selvfølgelig også påtales. Vasen klare og stærke farver af sort og gul går rigtig godt hånd i hånd, om tilsammen at skabe en fremtrædende farvekombination, der virkelig springer i øjnene. Stemmet på vandpiben er skåret i fine detaljer, der sammen med vasen, alt i alt giver et udseende der virkelig er udover det sædvanlige.

OBS: Slange og hoved følger ikke med i købet af denne vandpibe, men kan dog købes separat her på hjemmesiden.